Sejr i sag om vold mod taxachauffør

Om os
Advokat Jacqueline Mwenesanis klient er blevet meddelt tiltalefrafald i en sag vedrørende vold mod en taxachauffør.
Klienten havde bestilt en taxa hjem fra en bytur. Parterne kom op og skændes over regningens størrelse. Klienten mente, at taxachaufføren havde taget en omvej, da klienten lå og sov under turen hjem. Taxachaufføren påstod, at klienten havde begået vold mod taxachaufføren.
Advokat Jacqueline Mwenesani rådgav klienten til at samarbejde med politiet. Hun deltog derfor sammen med klienten til en afhøring, hvor klienten fortalte, at han ikke havde begået vold mod taxachaufføren. Anklagemyndigheden besluttede efterfølgende ikke at fremme sagen, da beviserne ikke med overvejende sandsynlighed kunne føre til domsfældelse. Der blev derfor meddelt tiltalefrafald.
Det er vigtigt – særligt i straffesager – at kontakte en advokat, når politiet retter henvendelse til en. Det er også vigtigt at vente med at udtale sig, indtil man har talt med sin advokat.
Advokat Jacqueline Mwenesani har meget erfaring inden for straffesager og det er altid muligt at kontakte hende (24 timer i døgnet) på telefonnummer 5354 3853.